Päivä 14/153

Ennustetun sateen johdosta allekirjoittaneella oli auto käytössä Neiti V:n kerhokuljetuksien vuoksi, joten aamu alkoikin juuri tämän merkeissä. Kun molemmat neidit oli puettu ja lastattu autoon, Neiti V saatettu turvallisesti kerhopaikalle, lähdimme Neiti S:n kanssa metsästämään pääsiäsen pääosan esittäjää. (Karitsaa, siis sitä lampaan poikasta, ei Jeesusta, jota myös samalla tittelillä kutsutaan). Kotimaiset karitsat ovat ilmeisesti niin pikkuisia, että ei niistä sopivaa palaa löydy, joten tyytyminen oli ulkolaiseen. Mutta muistelen jonkin suomalaisen huippukokin todenneen, että ulkolaiset lampaat/karitsat eivät maistu niin villasukalle kuin kotimaiset, sillä ne on kasvatettu ruoaksi, ei villaa tuottamaan. Perjantainapa tuokin selviää että kuka on oikeassa.

Pikaisen kauppareissun jälkeen takaisin kotiin ja kahvin keittoon, aamutoimien lomassa kun päivän tärkein kupponen oli jäänyt nauttimatta. Tiistain ja myöskin torstain hyviä puolia on, että Neiti V:n ollessa kerhossa minulla on aikaa olla kahdestaan Neiti S:n kanssa. Tänään se tarkoitti vain ja ainoastaan lattialla makoilua ja leluille juttelua. Ompahan kuitenkin kerrassaan rentouttavaa, aina siihen asti, kun on aika noutaa Neiti V kerhosta kotiin. 

Ja varsinkin siihen saakka kunnes koitti aika päiväunien...

Neiti S oli ennen puoltapäivää jo aika kaput ja valmis unimaahan, koska aamun ohjelmaan ei torkut oikein olleet mahtuneet. Kutakuinkin samalle näytti myös Neiti V:n tilanne, sillä kerhossa oli saanut leikkiä ulkona ja sisällä kavereittensa kanssa. Kotiin päästyään makoili sohvalla ja lueskeli kirjaa, normaalin sinkoilun sijaan. Siispä Neiti S vaipanvaihdon kautta sänkyyn ja Neiti V omaansa heti perään. Eli kaikki näytti liiankin helpolle.

Neiti S:n tuhistessa tyytyväisenä sängyssään, aloitti Neiti V lauleskelun, kolistelun, verhojen availun sun muun elämöinnin huoneessaan. Eikä rauhoittunut, vaikka kävimme asiasta useampaan kertaan pidempääkin keskustelua ja käänsimme vielä sängynkin eri asentoon.  Tämä elämöinti johti lopulta siihen, että Neiti S:n unet jäivät vain lyhyiksi torkuiksi normaalin parituntisen sijaan, joka johtaa siihen että neiti on illalla turhankin väsynyt nukkumaan ja syömään. Mutta Neiti V on ollut suhteellisen rauhallinen, vaikkei unia nukkunutkaan.Kärsivällisyys riitti juuri rairuohon kylvämiseen, chilejä jaksoi koulia muutaman, sitten meni mullan kanssa sotkemiseksi. Saa nähdä mitä ensi yöstä ja huomisesta tulee, sillä vielä puoli kymmenen korvilla huoneesta kantautui "Jänis istui maassa". Pianhan tuo selviää.

Niin, poistin tosiaan tuosta alusta tuon päivittäisen statuspäivityksen, sillä ei tuo kasetti kovin helpolla näytä jumiin menevän. Teen siis niin, että jos ja kun se joskus jumiin menee, ilmoitan siitä näkyvästi ja kuuluvasti, jottei asiassa ole mitään epäselvää.

 

KÄRPÄT 1 - TAPPARA 0