Päivä 8/153

Kasetti: Ei jumissa

Mahtava aurinkoinen aamu. Kevät näyttää tulevan, kun vain tuo ilma olisi jo aamukasilta reilusti plussan puolella, sitä tässä vielä saadaan näemmä odotella. Neiti V lähti aamurutiinien jälkeen äidin kyydissä kerhoon puuhastelemaan, joten aamupäivä oli minun ja Neiti S:n kahden keskistä laatuaikaa. Tai oli siihen asti, kunnes neiti katsoi paremmaksi jatkaa kesken jääneitä yöuniaan, olihan herätys koittanut jo ennen seitsemää Neiti V:n rymytessä makuuhuoneeseen. Eipä tuossa ongelmaa, vietetään sitten laatuaikaa Jack Bauerin ja 24:sen kanssa. Pari jaksoa tuossa ehti tuhota, ennen kuin oli aika poistua aurinkoiseen ja raittiiseen ilmaan lykkimään vaunuja kohti Neiti V:n kerhopaikkaa.

Iltapäivällä Neiti V:n vihdoin nukahdettuaan päiväunilleen painuin köllöttelemään myös Neiti S:n kanssa, joka tosin oli kiinnostuneempi keskustelemaan Barbababan ja tuttinsa kanssa, kuin ottamaan unta palloon. Itsellä toiveissa oli, että tuollainen reilun puolen tunnin päiväuni piristäisi ja saisi aamulla alkaneen migreenin myös pysymään loppupäivän loitolla. Mutta kun neljänkymmenenkahden minuutin kuluttua heräsin, niin pää oli niin juntturassa, ettei paremmasta väliä. Osasyy oli tietty migreenillä, mutta kai on pakko todeta, ettei päiväunet, ainakaan päivätorkut, sovi minulle olleenkaan. Se on että nukutaan joko kunnolla, tai ei sitten ollenkaan. No, onneksi tunnin ulkolenkki muksujen ja koirien kanssa korjasi hieman tilannetta ja toinen nappi täsmälääkettä auttoikin sitten kummasti. Eli vaikeuksien kautta voittoon, tai jotenkin niin.

Tuo aiemmin mielessä pyörinyt polkupyörän kärryn hankinta on nyt saanut lisää tuulta purjeisiin ja illan vapaat tunnit on menneet etsiessä arvosteluja ja tietoa internetin ihmeellisestä maailmasta. Tosin myös tässäkin asiassa näytti aluksi mielipiteitä olevan yhtä paljon kuin kirjoittajia, mutta tarpeeksi pengottuani kaksi mallia pääsi jatkoon ja lähempään tarkasteluun. Sitä vaan itselleni yritän päähän teroittaa, että jos tuohon kärryyn vajaan 700 euroa upotan, niin sitten tenavia on kuskattava sillä, satoi tai paistoi ja oli määränpäätä eli ei....

Ai niin, viikko takana, 20 edessä!