Päivä 2/153

1.4. - 31.8. 

Siinä aika, jolloin työasiat saavat olla muiden kannettavana ja itse keskityn täysin vain isänä olemiseen.

Oikeastaanhan artikkelin otsikko on väärin, koska vapaahan alkoi jo eilen. Eilinen meni ihan puhtaasti orientoituessa uuteen arkeen, eikä ollut puhettakaan, että blogin oisin alulle saanut. Mutta  hyvin ehtii vieläkin.

Tarkoitus olisi tänne kirjoitella päivittäin ajatuksia, huomioita ja muita tuntemuksia koti-isänä olemisesta. Toimii ainakin ajatustasolla, saa nähdä mikä on lopputulema...

Jos joku ihmettelee tuota blogin otsikkoa, niin ei se kasetti vielä ole jumissa. Jotkut ovat kyllä veikanneet, että jumiin se jossain vaiheessa menee ja pahasti. Lupaan siis raportoida päivittäin kulloisenkin tilanteen tämän asian suhteen.

Muuten päivä siis käsittääkseni normaali, tai ainakin sellainen jonka normaaliksi arkipäiväksi meidän perheessä miellän: Ulkoilua, lounasta, päiväunia, vaipanvaihtoa, sokkelokirjan tekemistä, päivällistä. Katsotaan, tuoko muut päivät jotain uutta tullessaan.

Päivän tärkein tapahtuma tosin on vasta edessä klo 18.30, kun Kärpät kohtaa Saipan. Joku paikallinen joukkue jo jatkosta tippuikin, niin ei tarvitse siitä enää huolehtia.