Päivä 7/153

Kasetti: Ei jumissa

Maanantaiaamu alkoi mielenkiintoisella keskustelulla edustamani Firman HR osaston kanssa, liittyen tämän vapaan ajan palkanmaksuihin. Olin ollut tähän asti (syystä tai toisesta) siinä uskossa, että joka kuun 15. päivä saan rahaa kuluvan kuun tehdyistä ja tekemättömistä töistä, ts. puolet ennakkoon ja puolet jälkikäteen. Mutta tosiasiassa tilanne on, että huhtikuussa minulle kilahtaa tilille rahaa maaliskuun töistä ja niin edelleen. Tai jotenkin näin.  Täytyy siis korjata tulevien kuukausien budjetti vastaamaan tätä tilannetta, ettei sitten loppukesästä tarvitse pureskella kynsiä.

Kun tämä asia oli saatu käsiteltyä päätökseen, päätti Neiti S herätä yöuniltaan, kellon jo ollessa yhdeksän paremmalla puolen. Eipä siinä, muutenhan tuollainen myöhäinen herätys olisi ollut poikaa, mutta Neiti V oli ollut pystyssä ja täydessä vauhdissa jo pidemmän aikaa. No, onneksi huomenna on esikoisen kerhopäivä, saadaan kuopuksen kanssa köllötellä sohvalla ihan rauhassa aamupalan jälkeen. (24...)

Muuten niin sanottu normipäivä: puistossa keinuttelua ja hiekkakakkujen tekemistä, lounasta ja tahtojen taistelua päiväunien kohtalosta. (isi voitti tällä kertaa). Iltasella, paremman puoliskon palattua kotiin, oli siivouspäivän vuoro. En edes muista, milloin olen viimeksi täällä imuroinut, tovi tuosta on päässyt vierähtämään. Oli mielenkiintoista huomata, että imuriin tarttuminen ja pölyjen pyyhintä ei v******nut oikeastaan yhtään, varsinkaan jos vertaa mielentilaan, mikä koittaa normaalin työpäivän jälkeen jos sama tehtävä tulee vastaan. Vaikka noiden tenavien kanssa on koko päivän saanut saikata, on silti miehessä enemmän virtaa kuin kirjoituspöydän takana vietetyn päivän jälkeen. Alkavatko vapaan hyödyt siis paljastua jo ensimmäisen viikon jälkeen??

Oikeastaan tuon otsikossa kummittelevan kysymysmerkin voisi poistaa, sillä olihan tämä maanantai mahtava:             Saipa - Kärpät 2-3, Kärpille siis kolmas voitto ja enää yksi puuttuu finaalipaikasta. Keskiviikkona toivottavasti saadaan tähänkin vahvistus. Ja ennen kaikkea Game of Thrones palasi upealla 4. kauden avausjaksolla, joka täytyy varmaan kertaalleen katsoa vielä ennen ensi maanantaina ilmestyvää toista jaksoa.