Päivä 5/153

Kasetti: Ei jumissa

Suunnittelin jo, että jätän tämän päiväisen päivityksen väliin ja palailen huomenna sunnuntaina asiaan, mutta vaikkei kertomista juurikaan ole, en voinut vastustaa blogin kutsua.

Kokonaisuutena kun kulunutta päivää miettii, ei moittimista löydy. No, ainoastaan Kärppien jatkoaikatappio Saipalle vähän kirvelee, mutta aamun mennessä tuokin on unohtunut.

Leppoisa aamu sohvalla peiton alla Neiti V:n kanssa piirrettyjä katsoen ja päivän lehteä lukien, kahden muun neitosen vielä nukkuessa. Tuosta sitten koko katras (2+2) kokoon ja kohti keskustaa, jossa pikainen kierros tavaratalon miesten osastolla kevään tarjontaa silmäillen. Mukaan tarttuikin kelpo neule, joka käy niin vapaalla, töissä kuin golfkentälläkin. Hyvä ostos, vaikka kolminumeroinen hinta vaatekappaleella olikin. Josko illan lottopotti osuisi kohdalle ja paikkaisi ostoksen aiheuttaman aukon kukkarossa?

Ostosten jälkeen ruokailu perheen voimin tavaratalon ravintolassa, jossa Neiti V sai myös temuta pienellä, mutta ilmeisen mukavalla leikkipaikalla. (Kannatan tällaisia 2x3m nurkkauksia joka ravintolaan). Sitä en vain ymmärrä, että miten pitäisi koota seisovasta pöydästä annokset aikuisen ja lapsen lautasille, ottaa juomat mukeihin ja kantaa kaikki pöytään toiseen päähän salia (jossa tämä leikkipaikka siis sijaitsee) kun käytössä on vain kaksi kättä, eikä yhtään tarjotinta. Ehkä en vain osaa...

Viimeisenä tehtävänä ennen siirtymistä takaisin kotiin oli hankkia tarpeet sunnuntain lounaalle. Koska kyseisen tavaratalon ruokakauppa on jos ei kaupungin paras niin ainakin yksi parhaista, oli se oikea osoite ostaa tarvittavat vihannekset, kalat sekä äyriäiset, jotka Bouillabaisseen tarvitaan. Mutta tästä sitten huomenna lisää ja tarkempaa analyysia saattaa myös olla luvassa. 

Päiväunia, lauantaisaunaa, jäätelöä. Siinä loppupäivä kolmeen asiaan kiteytettynä. Ei paha.