Päivä 4/153

Kasetti: Ei jumissa

Liekkö johtuu siitä, että kun ajatukset kirjoittaa jonnekkin ylös, niitä tulee ajateltua paljon tarkemmin. Ja se johtaa näemmä siihen, että pientä parantamisen varaa löytyisi näemmä sieltä sun täältä. 

Normaalien aamuzembaloiden vaatteet niskaan koko kalustolle ja nokka kohti lähintä leikkipuistoa, joka sijaitsee järven rannassa mukavan aurinkoisella paikalla. Puistossa oli hienoa leikin lomassa kuunnella, kuinka aurinko lämmitti järven jäätä kunnon paukkeella ja rutinalla. 

Päivän ensimmäinen parannuskohde löytyy tuolta puistosta ja itse asiassa suurimmasta osasta lähialueen puistoja. Vaikka puistot onkin tarkoitettu lapsille ja lasten leikkeihin, niin eikö niissä voisi olla joku vempain, jossa aikuinen voisi temuta yhdessä natiaisten kanssa? Keinut on tehty yhdelle, turvallisesti niissä ei voi yhdessä keinua. Isompiin liukumäkiin isinkin ruho kyllä mahtuisi, ongelma on vaan mahduttaa ruho sinne liukumäen yläpäähän, nämä kun yleensä sijaitsevat kiipeilytelineiden päässä, jotka ovat mitoitettu metri-maken mittojen mukaan. Enkä kyllä tiedä, että onko ne edes tarkoitettu tällaisen tapiirin kiipeiltäväksi. Tuskin. Vaikka yksi, lapsen ja aikuisen mentävä keinu per puisto, niin sillä päästäisiin jo pitkälle. Jos jossain tällainen on, niin vinkkejä otetaan vastaan.

Toinen murinan aihe liittyy puolestaan neitien kuskaamiseen puistoon ja sieltä pois. Neiti S matkustaa mukavasti vaununkopassa joko maaten tai istuen, ihan fiiliksestä riippuen. Ja mikäli Neiti V ei jaksa matkaa omin töppösin taittaa, on häntä varten hankittu vaunuun liitettävä seisomalauta, jossa voi mukavasti pojottaa isin lykkiessä kuormaa eteenpäin. Jostain syystä tuo vaunun työntäminen seisomalaudan ollessa paikoillaan on turhan hankalaa, sillä minä en ainakaan pysty työntämään vaunuja kuten niitä kuuluisi, takaa ja kaksin käsin aisasta kiinni pitäen. Sen sijaan joudun kulkemaan vaunun sivulla ja toisella kädellä työntämään ja ohjaamaan karavaanin kulkua. Erittäin hauskaa isommassa ylämäessä. Tuon seisomalaudan mukana pitäisi tulla joku aisaan liitettävä jatkopala, jotta tuon askelille tarvittavan tilan saisi pysymään kohtuullisena, eikä tarvitsi sipsuttaen kulkea pitkin teitä. Pitäisiköhän siirtyä kuskaamaan neitejä pyörän peräkärryllä? Täytyy ainakin harkita vakavasti.

Onneksi myös jotain positiivistakin tässä päivässä: Kärpät vei taas Saipaa, joten finaalipaikka enää kahden voiton päässä. Loistavaa työtä, herrat!