Päivä 15/153

Normaali aamu, normaalit rutiinit ja puistovisiitti ohjelmassa luonnollisesti. Neiti V:n toiveesta menimme rannalla olevaan, kohta pois purettavaan puistoon, mutta koska muita lapsia ei siellä näkynyt, päätimme suunnata karavaanimme kohti toista puistoa, jossa yleensä on enemmän väkeä, sekä tuttuja että tuntemattomia, paikalla. Kuten oli myös tälläkin kertaa.

Keinumassa oli Neiti V:n kerhokaveri, johon olemme törmänneet samaisessa puistossa aikaisemminkin. Tällä kertaa tyttö ei ollutkaan puistossa äitinsä, vaan isänsä kanssa, jota ei suoraan sanoen hirveästi näyttänyt touhu nappaavan. Tilanne oli nimittäin niin, että kun saavuimme keinujen luo, heilui tämä toinen neiti hiljalleen ees taas lähes paikallaan, kunnes jostain hiekkalaatikon reunalta pelmahti paikalle nuuskaa huuleen tunkeva isipappa, joka työnsi keinun kerran korkeaan vauhtiin ja hipsi takaisin hiekkalaatikon reunalle, jossa ilmeisesti toinen lapsi odotteli. Seuraa kysymys: Eikö tuota pienempää olisi voinut ottaa myös keinumaan, tai leikkimään lähemmäs keinua, siksi aikaa kunnes isomman keinumishalut on täytetty? Ilmeisesti ei, sillä samaa rataa mentiin aika pitkä tovi, kunnes äiti saapui paikalle ja otti ohjat käsiin.

No, seuraavaksi saapui paikalle edellisen pariskunnan ystäväperhe, ja tätä tapaamista oli mielenkiintoista katsella. Molemmat äidit olivat juttelivat keinun luona, jossa Neiti V:n kaveri edelleen kiikkui. Toisen perheen tyttö keinui yksinään toisella puolella puistoa. Molemmat isät tunkivat lisää biittiä huuleen hiekkalaatikolla, jossa perheiden juniorit ryömivät. Tarviiko sinne puistoon lähteä ollenkaan, jos siellä ei halua lasten kanssa olla? Ja onko puisto nyt oikea paikka tunkea nuuskaa huuleen, kun useampi silmäpari tapittaa että mitä sedät oikein tekee?

Jotenkin tuli tästä kaikesta sellainen olo, että en ihan sovi kyllä tuohon joukkoon. Mutta en tainnut olla ainut, sillä ennen poislähtöämme paikalle tuli isä kahden lapsensa kanssa ja kyllä hänkin hiukkasen pälyili ympärilleen, että mitä täällä oikein tapahtuu. Jos tämä kyseinen kaveri on jatkossa vielä samaan aikaan paikalla, niin taidanpa mennä tekemään lähempää tuttavuutta.